Γκαϊτατζης Μάριος
Κατασκευές & Επιδιορθώσεις Κουφωμάτων - Αλουμινοκατασκευές - Μεταλλικές Κατασκευές - Γκαραζόπορτες - Αντικωνωπικά Συστήματα - Πόρτες Ασφαλείας - Θωρακισμένες Πόρτες - Καμαρόπορτες - Ρολά - Μηχανισμοί Αυλόπορτας - Ηλεκτρικά Μοτέρ Δράμα 
 

 
 

Στη Βεργίνας 114 στη Δράμα, η εταιρεία μας, Γαϊτατζής Μάριος, ειδικεύεται στην παραγωγή κουφωμάτων και σιδηροκατασκευών, προσφέροντας σε κάθε πελάτη προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το επαγγελματικό μας πλήρωμα είναι πρόθυμο να σας παρέχει τις καλύτερες προσφορές για λύσεις σε θέματα μόνωσης και ασφάλειας του σπιτιού σας.

 
 
Μεταλλικές Κατασκευές

Μεταλλικές Κατασκευές

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στην τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών από αλουμίνιο Inox.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ <br> ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ <br> ΚΑΜΑΡΟΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΚΑΜΑΡΟΠΟΡΤΕΣ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, στην τοποθέτηση και στην επιδιόρθωση εσωτερικών & εξωτερικών εισόδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, στην τοποθέτηση και στην επιδιόρθωση γκαραζόπορτας μαζί με τους ειδικούς μηχανισμούς της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΤΙΚΩΝΩΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΤΙΚΩΝΩΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Είμαστε πρόθυμοι να εφαρμόσουμε αντικωνωπικά συστήματα με οποιαδήποτε εγκατάσταση κουφωμάτων του σπιτιού ή της επιχείρησή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρολά Σκίασης

Ρολά Σκίασης

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, στην τοποθέτηση και στην επιδιόρθωση εσωτερικών & εξωτερικών ρολών σκίασης με όποιο μηχανισμό επιθυμείτε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ

Η επιχείρησή μας διαθέτει μηχανισμούς αυλόπορτας, με δυνατότητα λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και αντοχή έως 2 τόνους βάρους πόρτας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ

Η επιχείρησή μας διαθέτει ηλεκτρικά μοτέρ για τα εξωτερικά ρολά σκίασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε σε θέση να συμβουλεύσουμε ποιες κατασκευές μας θα είναι πιο ελκυστικές και πιο λειτουργικές για τον χώρο σας, οπότε η εγκατάσταση των κατασκευών μας πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια στον χώρο που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατόπιν ραντεβού παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε όλη τη Δράμα και στις γειτονικές περιοχές τις. Μετά από κάθε εγκατάσταση, παραμένουμε δίπλα σας σε περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε στα κουφώματα ή στις εγκαταστάσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ